SARAJEVO, HOTEL HILLS 04.-05.06.2022.

PREZENTACIJA BRENDA DEPOT

Kompanija ML-COLOR d.o.o., u nedjelju (05.06.2022) s početkom u 14h, radit će prezentaciju brenda DEPOT. Ulaz za sve zainteresovane je BESPLATAN.

CIJENA: BESPLATNO

PREZENTACIJA BRENDA CLINSEPT

Besplatna prezentacija brenda Clinsept – “Novo doba dezinfekcije i njege kože u beauty tretmanima Clinisept proizvodima”. Prezentacija je besplatna i namjenjena je za kozmetičare koji rade tretmane na koži i trajnu šminku, ali i za sve one koji žele da zaštite svoju kožu!

CIJENA: BESPLATNO

„PRIPREMA KLIJENTA ZA TRETMANE LICA“

Edukator: Meliha Alić, Nastavnica Praktične nastave za Kozmetičke tehničare – J.U. Srednja škola poljoprivrede, prehrane, veterine i uslužnih djelatnosti Sarajevo.

Tema: „Priprema klijenta za tretmane lica“

Po završetku sve djevojke će dobiti diplomu odslušane edukacije.

CIJENA: BESPLATNO

„POPULARNI EFEKAT STRELICE (AJLAJNER), RIJEČ VIŠE O LJEPILU“

Edukator: Ljiljana Mijatović, Master edukator za nadogradnju trepavica

„Popularni efekat strelice (ajlajner), riječ više o ljepilu.“

Učesnice edukacije će dobiti diplomu o odslušanoj edukaciji.

CIJENA: BESPLATNO

PREDAVANJE „ESTETSKO ULJEPŠAVANJE ŽENA – SAZNAJTE SVE ONO ŠTO VAS INTERESUJE“

Botox, fileri, mezoterapija, PRP, gel za podizanje lica i mnogo više. Prijavi se i poslušaj savjete i prijedloge stručnjaka. Ulaz besplatan, uz prijavu.

Predavači: prim. dr. Amela Karabeg, dr. Danijela Crnogorac, prof. dr. Reuf Karabeg, menadžer kompanije Skinmed Aesthetic, Ognjen Matić, estetičar Alisa Bajrović.

CIJENA: BESPLATNO

MASTERCLASS DUŠAN LAZIĆ LAZA

DUŠAN  LAZIĆ, istaknuti profesionalni šminker i vlasnik prestižne škole šminkanja, rođen je 1983. godine, a profesionalnu karijeru je započeo 2008. godine.

CIJENA: 250KM

MASTERCLASS INES JARAK

Ines Jarak poznata vizažistica iz Mostara. Vlasnica je salona „Beauty by Ines“ već 8 godina. Certifikovana za obuke šminkanja koje radi od 2017 godine, širom BiH ali i šire.

CIJENA: 200KM

MASTERCLASS - SOFT OMBRE /NEW AGE/ BY SMARAGDA JAGANJAC

Smaragda Jaganjac vlasnik je Beauty studija Bubamara, jednog od najvećih salona u Zenici i okolini, laser centra SKIN POINT u Sarajevu, te direktorica i osnivač kompanije Brill Cosmetix, koja uvozi i distribuira visokokvalitetne kozmetičke brendove za beauty centre. 

CIJENA: 500KM

PEĐA FILIPOVIĆ: “HOLISTIČKA MASAŽA KRUNA WELLNESS & SPA KONCEPTA”

“Holistička masaža je štimovanje najsavršenijeg instrumenta prirode čovječijeg tijela kako bi darovao najljepši zvuk. Sa tom idejom, masterclass će biti svojevrsni putokaz za kreiranje holističkih tretmana.

CIJENA: 100KM

MONTIBELLO-LNB TRADE D.O.O. VELIKI MASTERCLASS

Majstori svog zanata, najpoznatiji predstavnici iz BARCELONE prezentovati će nam novu kolekciju proljeće-ljeto CERAMICS sa novim atraktivnim nijansama, savremene tehnike bojenja kose uz pomoć savremenih preparata, koji su na strani prirode!

CIJENA: 90 KM ili paket proizvoda u iznosu od 250 KM.

RED CAT-LNB TRADE D.O.O. VELIKI MASTERCALSS

Majstori svog zanata, najpoznatiji predstavnici prezentovati će nam novu kolekciju BLOND & CARE sa novim atraktivnim proizvodima, savremene tehnike bojenja kose uz pomoć savremenih preparata!

CIJENA: 90 KM ili kupovina paketa proizvoda u iznosu od 250 KM

ICE BODY SCULPTING - EDUKACIJA BY ADNA HELIĆ

Edukacija koju će Adna Helić raditi u sklopu Sajma BeautiFUL2022 će biti na temu „Body Ice Sculpting“ najnoviji tretman na tržištu.

CIJENA: 200KM

*Za prvih 10 prijavljenih cijena 150KM

FRIZERSKI LOOK AND LEARN SEMINAR BLACK PROFESSIONAL LINE & DANDY

Dragi frizeri, pridružite nam  se na sajmu Beautiful i prijavite se na na Black Professional Line Look and learn seminar inspiriran Italijom, talijanskom estetikom i trendovima, kojeg će, u organizaciji Frizerlanda, predvoditi talijanski hair stylist Enrico Delorenzi, uz pomoć naše Black Professional Line edukatorice Kristine Jukić!

CIJENA: 50KM

PREZENTACIJA: EGIPATSKA DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM CLEOPATRA INTERNATIONAL

Dragi kozmetičari i ljubitelji(ce) egipatske depilacije, sve odgovore, ali i načine korištenja Cleopatra International šećerne paste otkrijte na prezentaciji Cleopatra International šećernih pasti koju će nam, u organizaciji Frizerlanda, na Beautiful sajmu u hotelu Hills u Sarajevu, predstaviti prezentatorica ovog brenda – Maja Tufekčić iz Hrvatske!

CIJENA: BESPLATNO

HENNA BROWS TRETMAN

HENNA BROWS tretman kojim se savršeno definira prirodna ljepota obrva, kroz jedinstven i revolucionaran proces. Namijenjen je svim osobama koje imaju guste prirodne obrve ili osobama koje imaju već urađen permanent obrva i žele ih osvježiti, a još im nije vrijeme za godišnju korekciju.

CIJENA: BESPLATNO UZ KUPOVINU START PAKETA U VRIJEDNOSTI OD 208KM

LASH LIFT

LASH LIFT je bezbolan keratinski tretman neagresivnog uvijanja i podizanja trepavica koji je osmišljen za sve žene koje ne žele ekstenzije, a žele lijep i zavodljiv pogled.

CIJENA: BESPLATNO UZ KUPOVINU START PAKETA U VRIJEDNOSTI OD 99KM

SUHI PEDIKIR

SUHI PEDIKIR najpopularniji tretman i ovog ljeta – STERILNO, TEMELJITO | BRZO I EFIKASNO – riješite se zadebljanja, suhoće i ispucalih stopala!

CIJENA: BESPLATNO UZ KUPOVINU START PAKETA U VRIJEDNOSTI OD 200KM

DUŠKO ŠKORIĆ: EFIKASNO RJEŠAVANJE REKLAMACIJA

Na sajmu BeautiFUL2022 Duško Škorić trener poslovnih vještina imat će jednosatno drženje sa poslodavcima koji žele da nauče trikove poslovnih vještina i unaprijede svoje poslovanje na adekvatan način! Za sve zainteresovane druženje/prezentacija je BESPLATNA, a prijava za dolazak je obavezna.

CIJENA: BESPLATNO

SEAD NUNIĆ: „BIO JEDNOM JEDAN FRIZER“

Sead Nunić će biti gost Sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL2022, te će kroz prezentaciju i razgovor sa frizerima diskutovati o temama koje su zanimljive svim frizerima koji žele unaprijediti svoje znanje i uvesti nešto novo u svoj salon.

CIJENA: BESPLATNO

DRUŽENJE - „ŽENE SAVREMENOG DOBA“

Interaktivno druženje naše dame će pretvoriti u super druženje, gdje će pričati svoju priču, te na neki način otkriti trikove njihove uspješne karijere pored toga što i svoj privatni život uspješno vode.

Imat ćete priliku da ih pitate sve što želite i sa njima podijelite svoju priču.

CIJENA: BESPLATNO

NEVENA MARJANOVIĆ: LOOK AND LEARN SEMINAR

Nevena Marjanović – Crystal Nails Vas poziva na Look and Learn seminar koji će održati u sklopu sajma BeautiFUL2022!

CIJENA: 100 KM

SHORT MODERN CROP, LONG POMPADOUR & FADED PIXIE W/ WAHL & MOSER

Enes Dogan (Njemačka) – imenovan je za jednog od top 5 najpriznatijih njemačkih berbera na German Barber Awards 2016.  2017. godine pridružio se WAHL Professional Artistic Team-u, a na svom seminaru na Beautiful sajmu predstavit će Roots kolekciju osmišljenu povodom 75. obljetnice firme Moser, poznatog proizvođača aparata za šišanje.

CIJENA: 50 KM

KONFERENCIJA NUTRICIONIZAM

Ideja konferencije ima za cilj okupiti na jednom mjestu krajnje korisnike koji žele da BESPLATNO nauče i dobiju savjete stručnjaka o prehrani i zdravlju.

Zdravu prehranu moguće je postići na više različitih načina. Sa različitim brojem, rasporedom, a djelomično i sadržajem obroka.

CIJENA: BESPLATNO

KONFERENCIJA IZ OBLASTI DENTALNE MEDICINE

Konferencija za dentalnu medicinu namijenjena je krajnjim korisnicima, a cilj konferencije je promocija estetskih tretmana u stomatologiji kao što su izbjeljivanje zuba, navlake, oralno zdravlje u trudnoći, te bolesti zuba.

CIJENA: BESPLATNO

LOOK&LEARN LNB TRADE

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridružite na 𝐌𝐎𝐍𝐓𝐈𝐁𝐄𝐋𝐋𝐎 regionalnom „𝐥𝐨𝐨𝐤 & 𝐥𝐞𝐚𝐫𝐧“ edukativnom seminaru, koji smo za Vas pripremili pod
nazivom: 𝐕𝐄𝐆𝐀𝐍 𝐁𝐋𝐎𝐍𝐃𝐄𝐒

CIJENA: 80 KM ili paket robe u iznosu 250 KM

NAIL ART TAKMIČENJE

Teme takmičenja:

Nail art Tip box na temu „Hello Summer“

Aparatni manikir + aplikacija gellaka

Izlivanje gelom balerina + crtani french

Organizator takmičenja i žiri: Amela Jahić

CIJENA: 50KM

HAIR SHOW BY SAVEZ FRIZERA BIH

10 vrhunskih frizera prikazat će takmičarkse i avangard frizure. Ne zaboravite doći na spektakl, u kojem ćete sigurno uživati u nesvakidašnjim frizurama. 

CIJENA: BESPLATNO

Close Menu