SARAJEVO, HOTEL HILLS 04.-05.06.2022.

MASTERCLASS DUŠAN LAZIĆ LAZA

DUŠAN  LAZIĆ, istaknuti profesionalni šminker i vlasnik prestižne škole šminkanja, rođen je 1983. godine, a profesionalnu karijeru je započeo 2008. godine.

CIJENA: 250KM

MASTERCLASS INES JARAK

Ines Jarak poznata vizažistica iz Mostara. Vlasnica je salona „Beauty by Ines“ već 8 godina. Certifikovana za obuke šminkanja koje radi od 2017 godine, širom BiH ali i šire.

CIJENA: 200KM

MASTERCLASS - SOFT OMBRE /NEW AGE/ BY SMARAGDA JAGANJAC

Smaragda Jaganjac vlasnik je Beauty studija Bubamara, jednog od najvećih salona u Zenici i okolini, laser centra SKIN POINT u Sarajevu, te direktorica i osnivač kompanije Brill Cosmetix, koja uvozi i distribuira visokokvalitetne kozmetičke brendove za beauty centre. 

CIJENA: 500KM

PEĐA FILIPOVIĆ: “HOLISTIČKA MASAŽA KRUNA WELLNESS & SPA KONCEPTA”

“Holistička masaža je štimovanje najsavršenijeg instrumenta prirode čovječijeg tijela kako bi darovao najljepši zvuk. Sa tom idejom, masterclass će biti svojevrsni putokaz za kreiranje holističkih tretmana.

CIJENA: 100KM

VELIKI MASTERCLASS BY LNB TRADE D.O.O.

Majstori svog zanata, najpoznatiji predstavnici Montibello i Redcat brendova iz Evrope i regiona, pokazat će nam savremene tehnike bojenja kose uz pomoć savremenih preparata, koji su na strani prirode!

CIJENA: 90KM

MASTERCLASS ZA BERBERE – IRFAN TEPIĆ X SAJA MAJSTOR

Dva najveća majstora na Balkanu, dva berbera, Irfan Tepić i Saja majstor na Sajmu Beautiful 2022 pripremaju Masterclass. Prezentirat će hair tatto, tretmane koji idu uz šišanje, depilaciju, sređivanje brade koncem, te će raditi i prikazivanje šišanja vatrom.

CIJENA: 150KM

ICE BODY SCULPTING - EDUKACIJA BY ADNA HELIĆ

Edukacija koju će Adna Helić raditi u sklopu Sajma BeautiFUL2022 će biti na temu „Body Ice Sculpting“ najnoviji tretman na tržištu.

CIJENA: 200KM

*Za prvih 10 prijavljenih cijena 150KM

FRIZERSKI LOOK AND LEARN SEMINAR BLACK PROFESSIONAL LINE & DANDY

Dragi frizeri, pridružite nam  se na sajmu Beautiful i prijavite se na na Black Professional Line Look and learn seminar inspiriran Italijom, talijanskom estetikom i trendovima, kojeg će, u organizaciji Frizerlanda, predvoditi talijanski hair stylist Enrico Delorenzi, uz pomoć naše Black Professional Line edukatorice Kristine Jukić!

CIJENA: 50KM

PREZENTACIJA: EGIPATSKA DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM CLEOPATRA INTERNATIONAL

Dragi kozmetičari i ljubitelji(ce) egipatske depilacije, sve odgovore, ali i načine korištenja Cleopatra International šećerne paste otkrijte na prezentaciji Cleopatra International šećernih pasti koju će nam, u organizaciji Frizerlanda, na Beautiful sajmu u hotelu Hills u Sarajevu, predstaviti prezentatorica ovog brenda – Maja Tufekčić iz Hrvatske!

CIJENA: BESPLATNO

HENNA BROWS TRETMAN

HENNA BROWS tretman kojim se savršeno definira prirodna ljepota obrva, kroz jedinstven i revolucionaran proces. Namijenjen je svim osobama koje imaju guste prirodne obrve ili osobama koje imaju već urađen permanent obrva i žele ih osvježiti, a još im nije vrijeme za godišnju korekciju.

CIJENA: BESPLATNO UZ KUPOVINU START PAKETA U VRIJEDNOSTI OD 208KM

LASH LIFT

LASH LIFT je bezbolan keratinski tretman neagresivnog uvijanja i podizanja trepavica koji je osmišljen za sve žene koje ne žele ekstenzije, a žele lijep i zavodljiv pogled.

CIJENA: BESPLATNO UZ KUPOVINU START PAKETA U VRIJEDNOSTI OD 99KM

SUHI PEDIKIR

SUHI PEDIKIR najpopularniji tretman i ovog ljeta – STERILNO, TEMELJITO | BRZO I EFIKASNO – riješite se zadebljanja, suhoće i ispucalih stopala!

CIJENA: BESPLATNO UZ KUPOVINU START PAKETA U VRIJEDNOSTI OD 200KM

DUŠKO ŠKORIĆ: EFIKASNO RJEŠAVANJE REKLAMACIJA

Na sajmu BeautiFUL2022 Duško Škorić trener poslovnih vještina imat će jednosatno drženje sa poslodavcima koji žele da nauče trikove poslovnih vještina i unaprijede svoje poslovanje na adekvatan način! Za sve zainteresovane druženje/prezentacija je BESPLATNA, a prijava za dolazak je obavezna.

CIJENA: BESPLATNO

SEAD NUNIĆ: „BIO JEDNOM JEDAN FRIZER“

Sead Nunić će biti gost Sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL2022, te će kroz prezentaciju i razgovor sa frizerima diskutovati o temama koje su zanimljive svim frizerima koji žele unaprijediti svoje znanje i uvesti nešto novo u svoj salon.

CIJENA: BESPLATNO

DRUŽENJE - „ŽENE SAVREMENOG DOBA“

Interaktivno druženje naše dame će pretvoriti u super druženje, gdje će pričati svoju priču, te na neki način otkriti trikove njihove uspješne karijere pored toga što i svoj privatni život uspješno vode.

Imat ćete priliku da ih pitate sve što želite i sa njima podijelite svoju priču.

CIJENA: BESPLATNO

KONFERENCIJA NUTRICIONIZAM

Ideja konferencije ima za cilj okupiti na jednom mjestu krajnje korisnike koji žele da BESPLATNO nauče i dobiju savjete stručnjaka o prehrani i zdravlju.

Zdravu prehranu moguće je postići na više različitih načina. Sa različitim brojem, rasporedom, a djelomično i sadržajem obroka.

CIJENA: BESPLATNO

NAIL ART TAKMIČENJE

Teme takmičenja:

Nail art Tip box na temu „Hello Summer“

Aparatni manikir + aplikacija gellaka

Izlivanje gelom balerina + crtani french

Organizator takmičenja i žiri: Amela Jahić

CIJENA: 50KM

HAIR SHOW BY SAVEZ FRIZERA BIH

10 vrhunskih frizera prikazat će takmičarkse i avangard frizure. Ne zaboravite doći na spektakl, u kojem ćete sigurno uživati u nesvakidašnjim frizurama. 

CIJENA: BESPLATNO

ŽELITE UČESTVOVATI NA SAJMU KOZMETIKE, LJEPOTE, ZDRAVLJA I WELNESSA BEAUTIFUL 2022?

 04.-05.06.2022 – Hotel Hills, Sarajevo

Za kozmetičke i frizerske salone

Prijavite se do 28.04.2022 i učestvujte na jednom od najvećih sajmova kozmetike i ljepote u regiji

Close Menu