RADIONICA „NAŠMINKAJ SE SAMA“

Radionica je namijenjena djevojkama i ženama koje žele naučiti tehnike pravilnog šminkanja za svoje lične potrebe. Naučite kako da svakodnevno izgledate našminkano u skladu sa prilikom za koju vam je make up potreban. Sa pravilnim odabirom kozmetike, pravilnim pokretima i savjetima edukatora možete da izgledate svježe i prirodno.

Imate mogućnost da svoj stil samostalno kreirate kada naučite osnovne korake make up-a.

Radionica je koncipirana i prilagođena svakoj polaznici da u toku 5 sati (2h prvi look, pauza 1h, 2h drugi look), pored šminkanja naučite kako se šminka nanosi na osnovu oblika lica i teksture kože.

Edukator će s vama podijeliti trikove i savjete, pomoću kojih ćete naučiti sve o tipu, vrsti i stanju vaše kože, te kako sakriti nedostatke, a naglasiti lijepo.

Radionica će sadržavati 2 look-a:

  • ”Dnevni make up look”
  • ”Dnevni look pretvoriti u noćni GLAM LOOK”

Sponzori projekta su pripremili za svaku učesnicu bogate poklon pakete.

O EDUKATORU

Ajdin Fejzić, make up edukator

Profesionalni make up artist i edukator 8 godina, sa preko 100 uspješnih učenica širom Balkana. Uspješno radi sa nekim od najvećih svjetskih kozmetičkih kuća, te je tako konstantno prisutan u javnom prostoru.  Uspješno se bavi i medijskim marketingom, promocijom, te social media managementom.

LOKACIJA

Hotel Hills, Ilidža – Sarajevo 

DATUM

12.03.2022 (nedjelja)

TRAJANJE

5h

CIJENA

 100KM

PROGRAM

09:30 – 09:50 Prijava učesnica

10:00 – 12:00 Prvi look „Dnevni make up look“

12:00 – 13:00 Pauza

13:00 – 14:40 Drugi look „Noćni GLAM LOOK“

14:40 – 15:00 Kraj edukacije i fotografisanje

“Dnevni make up look“ će se sastojati od potpune i detaljne analize kože i pripremi iste prema tipu, vrsti i stanju. Perfektan, svakodnevni svjež, prirodan ten i pravilno sjenčenje lica naspram anatomije. Lagani, veoma komplementirajući svakodnevni lagani look na očima.

Dnevni make up look pretvoriti u noćni GLAM LOOK. Naglasiti i definisati šminku lica. Naučiti kako da svoj dekolte uskladite sa bojom pudera koju ste nanijeli na lice.

PRIJAVITE SE NA EDUKACIJU!