PRIJAVITE SE NA ONLINE MASTERCLASS DUŠAN LAZIĆ

DATUM: 15.12.2020. godine

VRIJEME: 16:30 – 19:00

APLIKACIJA: GoToMeeting

Oduvijek ste zamišljali karijeru make-up artiste? Nadali ste se da za kratko vrijeme možete savladati značajne tehnike, kako sakriti nedostatke, a istankuti ono što želite kako na sebi tako na svojim klijentima? Vaše vrijeme tek dolazi jer imate priliku učiti od najboljeg stručnjaka u industriji ljepote. 
Časopis BeautiFUL organizuje ONLINE Masterclass sa Dušanom Lazićem.
 

Putem aplikacije GoToMeeting imat ćete priliku biti dio Masterclassa kojeg priprema Dušan Lazić Lazza kao i postaviti pitanje na koja će Dušan odgovoriti, po završetku looka kojeg priprema za Vas.

Diva is back- Erna Saljević je specijalna gošća Masterclass-a, koja će sa vama govoriti o fenomenu društvenih mreža ali i unificiranom pojmu ljepote u koji nas tjeraju da vjerujemo kao jedini prihvatljivi. Kako se prihvatiti sa svim vrlinama i manama i učiniti da make up čini samo maleni postotak uz pomoć kojeg ističemo najljepše na sebi? Pričamo sa divom!

 

Nakon jedinstvene prilike da uživate u radovima ovog eksperta, svi učesnici će dobiti i certifikat o pohađanju Online Masterclass-a. 

DUŠAN LAZIĆ Edukator

Dušan Lazić, istaknuti profesionalni šminker i vlasnik prestižne škole šminkanja. Rođen je 1983, a profesionalnu karijeru započeo je 2008. godine. Svoj poslovni angažman proširio je i na proizvodnju make up proizvoda, ruža za usne pod nazivom LAZA LIPS, čime je postao prvi šminker u Srbiji koji je kreirao svoj proizvod. 

Visoko kotiran rad i profesionalizam dokazao je između ostalog i radom sa najvećim estradnim zvijezdama i ostalim ličnostima iz javnog života, kao i saradnjom sa profesionalcima iz oblasti mode i umjetnosti.Dušan Lazić je prvi šminker u Srbiji koji je kreirao svoj proizvod.

Redovno učestvuje u kampanjama domaćih brendova u regiji i potpisuje stranice vodećih magazina iz svijeta mode i ljepote.

ERNA SALJEVIĆ-DIVA IS BACK Motivatorica

Erna je po profesiji novinarka i komunikologinja. Konsultantica je u polju marketinga i influenserka pod svojim alter egom @divaisback na Instagramu.  Aktivno učestvuje na domaćim i regionalnim kreativnim festivalima, konferencijama, te je držala radionice na temu ženskog preduzetništva, odnosa sa medijima, marketinga, važnosti izgradnje pravilne slike branda, te generalno Social Media trendova, s trenutnim fokusom na content i influencer marketing. Erna Saljević je još davne 2011. godine počela da vodi blog kada je i nastalo ime “divaisback” iz inata prema samoj sebi kada je shvatila da odustajanje nije opcija. Tako i poručuje – kad god pomislite da je diva u vama poklekla, odbrusite joj da sve može kad hoće – i vratiti se najprije sebi. Danas je inspiracija mnogim ženama u BiH, regionu ali i šire. Erna je kreirala i liniju veša i lounge wear komada uz najbitniju poruku za žene modernog doba: #sebisamnajbitnija dižući tom porukom svijest o prevenciji karcinoma dojke ali i usporavanju brzih i stresnih života koje vodimo. 

Istaknite ono što je karakteristično za vas, prestanite se osuđivati i porediti- poruke su o kojima ćemo sa Ernom prije nego se upustimo u čarolije pravog make up-a vrhunskog majstora. 

Cijena

KM 100
  • Plaćanje se vrši 10 dana prije održavanja događaja, putem brze pošte prilikom preuzimanja dokumenta sa instrukcijama za pristup na platformu Go to Meeting.

Rezervišite vaše mjesto na edukaciji

Za pomoć pri popunjavanju obrasca, pozovite nas:

+387 65 157 245

Close Menu