SARAJEVO, HOTEL HILLS 04.-05.06.2022.

“Holistička masaža kruna wellness & spa koncepta”

PEĐA FILIPOVIĆ

“Holistička masaža je štimovanje najsavršenijeg instrumenta prirode čovječijeg tijela kako bi darovao najljepši zvuk. Sa tom idejom, masterclass će biti svojevrsni putokaz za kreiranje holističkih tretmana. Tražit će se odgovori na pitanja i demonstrirati – zašto se masaža počinje vježbama disanja i kako se uvode u početak putovanja.

Pričat će se i o emotivnoj vezi i tjelesno te vidjeti, shodno primarnom stanju u kojim segmentima disanja, hipertonusa mišića tijela ili hipotonuza tijelo pokazuje dizbalans. 

Posebne smjernice posvetit će se redoslijedu inkorporiranja metoda. Kada i zašto se uvode elemente refleksoterapije lica i stopala, kada deep tissue tehnike, šta prethodi akupresurnoj stimulaciji i posebno koje tsuboe (accu tačke) tretiramo sa ciljem centralnog opuštanja, odagnavanje usjemenjene tuge, straha, koje tačke i meridijane tretiramo u stanju nervoze, ljutnje i kako i kada šiacu istezanja i presure primjenjujemo.

Masterclass je namijenjen fizioterapeutima, wellness & spa terapeutima, kozmetičarima i estetičarima, kao i učenicima i studentima navedenih zanimanja koji žele da inkorporiraju inovacije u svoj rad.

Nakon divnog, kreativnog dana svi polaznici dobit će certifikat, potvrdu o odslušanom ‘’Masterclassu – Holistička masaža kruna wellness& spa koncepta’’.

 

 

Program:

Subota 04.06.2022

Trajanje masterclassa: 11:00 – 18:00h

11:00 – 13:00h Teoretski prikaz i razrada holističke masaže

13:00 – 14:00h Pauza

14:00 – 17:30h Praktični prikaz, demonstracija holističkih masaža

17:30 – 18:00h Dodjela certifikata

CIJENA

100km

prijavite se na masterclass

“HOLISTIČKA MASAŽA KRUNA WELLNESS & SPA KONCEPTA”​

Close Menu