SARAJEVO, HOTEL HILLS 04.-05.06.2022.

MASTERCLASS - SOFT OMBRE /NEW AGE/ BY SMARAGDA JAGANJAC

SMARAGDA JAGANJAC

Smaragda Jaganjac vlasnik je Beauty studija Bubamara, jednog od najvećih salona u Zenici i okolini, laser centra SKIN POINT u Sarajevu, te direktorica i osnivač kompanije Brill Cosmetix, koja uvozi i distribuira visokokvalitetne kozmetičke brendove za beauty centre. 


Posebnu ljubav, prije mnogo godina, razvila je prema Permanent Make up-u iz čega se rodila MbS Akademija kao i luksuzni brend MbS koji nudi PMU i Lash proizvode. Kroz MbS Akademiju je prošlo na stotine Smaragdinih učenika koji su danas vrhunski PMU stručnjaci.

Tema: Soft PIXEL Brows by Smaragda Jaganjac 

Datum: 04.06.2022 | Hotel HILLS

Vrijeme: 12h

Cijena: 500 KM

Avans: 100KM OBAVEZNO 

PROGRAM

Novi način iscrtavanja oblika 

Novi pristup unošenju boje 

Novi trikovi i savjeti 

Pozivamo sve one koji su završili osnovnu obuku i imaju predznanje i žele da unaprede svoj nivo znanja prisustvom na SMARAGDA JAGANJAC Master Class-u u sklopu sajma BEAUTIFUL2022, koji se i ove godine održava u hotelu Hills u Sarajevu.

 

Svi učesnici moći će da nauče nove tehnike sijenčenja obrva. 

Na svom predavanju upoznat ću vas sa svim novitetima i tehnikama koje su pomjerile granice u našem poslu zadnjih godinu dana. 

Važno je pratiti trendove i biti dio njih. 

 

Za učesnike pripremamo specijalne poklone, USB sa videom pripreme i cijelog tretmana Soft Pixel tehnike, skriptu i poklone iznenađenja.

cijena

500km

PRIJAVITI SE MOŽETE ODMAH +387-63-978-822 @mbs.pmu.academy @brill_cosmetix_

prijavite se na masterclass

SOFT OMBRE /NEW AGE/ BY SMARAGDA JAGANJAC

masterclass ines jarak

ines jarak

Ines Jarak poznata vizažistica iz Mostara. Vlasnica je salona „Beauty by Ines“ već 8 godina. Certifikovana za obuke šminkanja koje radi od 2017 godine, širom BiH ali i šire.

Njen rad je prepoznat kako u BiH, tako i u susjednim državama, gdje je također održavala najposjećenije masterclass-ove.  Njenu karijeru bilježe razne diplome koje je tokom svoje karijere stekla. Jedna od njoj posebnih je obuka čuvenog Maria Dedivanovića u Dubaiju.

Look 1: Foxy eyes with red lips

Look 2: Full Glam 

promo cijena

do 15.04.2022

200km

prijavite se na masterclass

ines jarak

Close Menu