MASTERCLASS-MADEROTERAPIJA

Madero edukativni centar je prvi centar madero terapije u BiH. Glavni cilj centra je pružiti vrhunsku uslugu i edukaciju u sferi maderoterapije, fizioterapije i kozmetologije. Zadovoljstvo svakog klijenta je na prvom mjestu..
Do sada je njihove edukacije i seminare završilo više stotina polaznika, od kojih mnogi danas imaju svoje salone i privatne biznise od kojih prilično dobro žive.
Obukom u jednoj od ovih edukacija, stiču se sva potrebna znanja i vještine potrebne da se otvori svoj salon.
Brazilska maderoterapija nije isto što i klasičan vid maderoterapije. Brazilska maderoterapija brzo postaje apsolutni hit u svijetu i svakim danom je sve popularnija. Tretmani daju i do 6. puta brže rezultate nego inače.


Na prvom Sajmu kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa bit će upriličen Masterclass za brazilsku maderoterapiju, i to 21.09.2019. godine, 


U ime Centra za kozmetologiju, fizioterapiju i maderoterapiju, Masterclass će upriličiti Olgica Markanović, predsjednica i začetnica popularnog brenda brazilske maderoterapije na nivou Evrope.

Olgica Markanović je predsjednica Centra za kozmetologiju, fizioterapiju i maderoterapiju, koji broji više hiljada polaznika.  Sa njenim radom se upoznalo 40 000 klijenata širom sveta.
Inovativni je i patentirani pokretač metode brazilska maderoterapija koja je postala svejtski hit. Promoter i zadovoljni klijent njenog brenda je najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.
Njen rad su prepoznale sve regionalne zvijezde i ljudi iz javnog i političkog života.
Ako želite da postanete licencirani brazilski maderoterapuet, da naučite sve trikove kako oblikovati svako tijelo do savršenstva, skinuti 10 cm i više masti u jednom tretmanu, a uraditi nešto korisno za zdravlje svog klijenta, ako ste spremni na usavršavanje i otvoreni za nove metode onda je ovo prava stvar za Vas.
U sklopu predavanja na Sajmu ćete postati akreditovani brazilski maderoterapeut, učiti od najboljih u svom poslu koji su se usavršavali širom svijeta i saznati kako da Vaš kvalitet prepoznaju uspešni ljudi.
Naučićete o pokretanju sopstvenog biznisa i isticanja u njemu.

Teme:
– Upoznavanje sa fizionomijom tijela, mogućnostima povreda i radom sa pogrešnim materijalom u brazilskoj maderoterapiji.
– Učenje o tehnici pokretanja limfnih tačaka jednom rukom koja istovremeno radi sa vakum drvetom prilagodjenim za brazilsku maderoterapiju.
– Učenje zagrijavanja i pripreme tijela za brazilsku maderoterapiju, mjerenje i slikanje.
– Upoznavanje razlike između klasične i brazilske maderoterapije.
– Demonstracija na modelu i prezentovanje brazilske maderoterapije.
Bonus: 
– Učenje o privlačenju i zadžavanju klijenta kvalitetnim radom i marketingom u poslu brazilske maderoterapije.
– Individualni pristup i posvećenost klijentu.
– Dodjela certifikata i odgovaranje na postavljena pitanja.

Na edukaciji se dobija materijal za rad brazilske maderoterapije cijelog tela: ruke, lice, podbradak, listovi, noge, stomak. Materijal je patentiran i izrađen od strane stručnjaka za brazilsku maderoterapiju i ručno rađen bez mogućnosti povreda i štete na tijelu razvijen godinama do savršenstva.

CJENOVNIK

EURA 1400
  • Za prijave do 15.7.2019. god
Eura 1600
  • Za prijave 15.7.2019-31.7.2019. god
Eura 1800
  • Za prijave 31.7.2019-15.8.2019. god
Eura 2000
  • Za prijave 15.8.2019-01.09.2019. god
Eura 2200
  • Za prijave 01.09.2019-20.9.2019. god

Rezervišite vaše mjesto na edukaciji

Napomena: Za sve rezervacije prijavljeni učesnici, avansnu uplatu u iznosu od 50 KM moraju izvršiti najkasnije 10 dana nakon rezervacije. Za više detalja, nakon popunjavanja obrasca kontaktirat će Vas naši agenti za prodaju.

Za pomoć pri popunjavanju obrasca, pozovite nas:

+387 36 578 259

Close Menu