Golden Hand Academy prvi put u Sarajevu

ZAŠTO LipPEN

Starimo – što se događa? Kako proces starenja napreduje, koža gubi svjež, mladenački izgled, također se elastičnost i zategnutost značajno smanjuju. Kao rezultat toga nastaju fine bore i duboke bore, izgled lica može se činiti umorno i mlitavo. Moderna estetska medicina nudi mnogo načina da opet izgledate onako mladi kao što se osjećate.

Popularni i često korišten tretman u estetskoj medicini jest punjenje bora fillerima pomoću injekcije. Manje i veće bore nastale procesom starenja mogu se izvrsno korigirati potkožnim injekcijama. Učinak i trajnost ove metode je vremenski ograničena, nakon nekog vremena preporučuje se osvježavanje.

Hyaluron se vrlo dobro podnosi i može vezati velike količine vode uz sebe. Pruža koži vlagu i nježno ublažuje bore iznutra. Tijekom vremena tijelo će ga u potpunosti apsorbirati.

HYALURON FILLER

Hijaluronska kiselina, kakva se isključivo koristi u filerima, izjednačuje razgradnju hijaluronske kiseline u koži koja nastaje kao posljedica starenja, kao i izgubljeni volumen kože te je revitalizira. Površne crte i bore se izglađuju a duboke bore popune. Hijaluronska kiselina poboljšava strukturu kože, štiti, njeguje i obnavlja kožu, pruža joj blistav i prirodan izgled. Filler je mekani, homogeni, bezbojni gel i stoga savršen za doziranja, ukoliko se pravilno primjeni, potreba za naknadnim ispravcima je gotovo isključena. Kombinacija aktivnih tvari odgovara najnovijem stanju istraživanja. Tako se postižu najveća čistoća, kompatibilnost i sloboda od alergenata. Test alergije prije tretmana nije potreban.

Filler je visokokvalitetan proizvod protiv starenja s dugotrajnim, ali ne i trajnim učinkom (potrebne su korekcije jer ga tijelo razgrađuje)

Da bi se smanjila bol prilikom ubrizgavanja fillera, u nekim slučajevima, na kožu se nanese takozvana anestetička mast. Tada se pomoću najfinijih, specijalno za estetske tretmane napravljenim cijevima i strojevima Filler ubrizgava pod kožu.

LipPen kojeg smo razvili radi pri pritisku od 1,5 do 5 bara i s izlaznom brzinom većom od 800 km/h, i posjeduje 6 raznih vrsta pritiska, upravo zbog tih karakteristika je ubrizgavanje hijaluronske kiseline moguće BEZ IGLE.

Teme Edukacije:

Koža (Bolesti kože, tipovi kože)

Tretman Higijena

Hijaluronska kiselina -Stručna skripta 

Demonstracija tretmana na modelu

Svi polaznici će dobiti priznati certifikat o završenoj edukaciji. 

 

CJENOVNIK

KM 750
  • Edukacija
KM 1100
  • Cijena LipPen mašine ako se poruči na dan sajma-NEOBAVEZNO

Rezervišite vaše mjesto na edukaciji

Napomena: Za sve rezervacije prijavljeni učesnici, avansnu uplatu u iznosu od 50 KM moraju izvršiti najkasnije 10 dana nakon rezervacije. Za više detalja, nakon popunjavanja obrasca kontaktirat će Vas naši agenti za prodaju.

Za pomoć pri popunjavanju obrasca, pozovite nas:

+387 36 578 259

Close Menu