SARAJEVO, HOTEL HILLS 04.-05.06.2022.

konferencije

sajam beautiful 2022

NUTRICIONIZAM: ZDRAVLJE I PREHRANA

Konferencija i izložba o prehrani bitnoj za zdravlje i ljepotu

U sklopu sajma BeautiFUL 2022. godine, biće održana konferencija “NUTRICIONIZAM” koja ima za cilj okupiti na jednom mjestu predavače, stručnjake, te  sve one koji su zainteresovani za temu Nutricionizam: prehrana i zdravlje. Konferencija ima za cilj promociju proizvoda, zdrave ishrane, te stvoriti zdrave temelje, te usaditi zdrav odnos prema hrani. Ne samo pomoći da dođete do rezultata, već i trebao naučiti rezultate i zadržati.

WELLNESS&SPA

Wellness u hotelima, spa centrima, kozmetičkim salonima i privatnim vilama

Cilj konferencije “Wellness & Spa” je  spajanje svih relevantnih učesnika iz područja hotelijerstva i beauty industrije. Edukacija  će biti od velikog značaja za ova dva sektora, jer će se na jednom mjestu promovisati noviteti, te sve što je novo na tržištu. Wellness će u skoro vrijeme postati globalni trend, ali i visokoprofitna i vodeća industrija na svjetskom tržištu, te će predstavljati novu potrebu za unaprjeđenjem prehrane, vježbanja, spavanja i rada.

PROŠIRENE VENE I KAPILARI

Estetski problemi vena i proširenih kapilara metode njihovog rješavanja

Uz celulit, kapilare i vene nogu jedan su od najvećih neprijatelja žena. Gotovo da i nema žene koja nema problema s venama i kapilarama. Obično predstavljaju estetski, ali s vremenom postaju i zdravstveni problem jer se neminovno povećavaju. Početno nastaje težina u nogama, potom grčevi, oticanje nogu. Potrebno na vrijeme ukloniti vene i kapilare, čim se počnu razvijati. Cilj konferencije “PROŠIRENE VENE I KAPILARI” je  spajanje svih relevantnih učesnika iz područja  beauty industrije. Edukacija  će biti od velikog značaja za ova dva sektora, jer će se na jednom mjestu promovisati noviteti, te sve što je novo na tržištu. 

druženje mladenki

U sklopu sajma BeautiFUL 2022. godine, biće održano “Druženje mladenki” koje ima za cilj okupiti na jednom mjestu predavače, stručnjake, te sve mladence, a i oni koji to nisu, ali su ljubitelji mode, dobrog stila i lijepih stvari moći će uživati u prezentaciji izlagača. Izlagači će imati ćete priliku predstaviti svoje usluge i proizvode, te se upoznati sa budućim mladenkama na licu mjesta.

predavači

young-cheerful-females-in-tanktops-applying-rejuve-GYMYNA82.jpg

Joan Brown

Founder

Vestibulum eu velit malesuada, dapibus est ullamcorper, lacinia lacus. 

young-cheerful-females-in-tanktops-applying-rejuve-GYMYNA82.jpg

Sue Ipsum

Co-Founder

Cras quis laoreet nunc. Aliquam maximus nec mauris id cursus. 

young-cheerful-females-in-tanktops-applying-rejuve-GYMYNA82.jpg

Sue Ipsum

Co-Founder

 Proin ut enim libero. Nullam pellentesque convallis pharetra.

young-cheerful-females-in-tanktops-applying-rejuve-GYMYNA82.jpg

Sue Ipsum

Co-Founder

Optent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos. 

Close Menu