BeautiFUL HairStyle Show

15.09.2024.

SKENDERIJA, DOM MLADIH

CIJENA 100KM

Cijena ulaznice za sve edukacije zajedno na HairStyle Show-u iznosi 100KM uz obaveznu prijavu!

BEAUTIFUL HAIRSTYLE SHOW

Željko Akademy team

  • Željko Samardžija
  • Danijel Marjanović
  • Aleksandar Draganović
  • Olja Šobota

 **Najnovije tehnike i trendovi:** Demonstriraćemo  tehnike šišanja, kolora i stilizovanja kose. Naši frizeri će dijeliti svoje tajne i savjete kako bi vam poodigli da unapredite svoje veštine.

 **Edukativne radionice i seminari:** Pripremili smo masterclass, te niz edukativnih radionica i seminara poslije toga, individualnih i grupnih, koji pokrivaju širok spektar tema – od osnovnih tehnika do naprednih metoda i trendova. Na samom sajmu ćemo ih ekskluzivno najaviti.

**Interaktivne prezentacije:** Posjetioci će imati priliku da učestvuju u interaktivnim prezentacijama , gde će moći da postavljaju pitanja i dobiju savete direktno od naših stručnjaka.

 **Povezivanje i umrežavanje:** Ovaj sajam je savršena prilika da se povežete sa kolegama iz industrije, razmjenite iskustva i izgradite profesionalne kontakte.

DOM MLADIH

DATUM: NEDJELJA, 15.09.2024.

POČETAK: 13:00h

Svaki od ovih frizera ne samo da je postigao značajan uspjeh u svojoj karijeri, već kontinuirano unapređuje svoje znanje i vještine, inspirišući druge frizere i postavljajući standarde u frizerskoj umjetnosti. Njihov angažman u edukaciji, inovaciji i vrhunskoj usluzi čini ih istaknutim liderima u svojoj profesiji.

BEAUTIFUL HAIRSTYLE SHOW

Željko Samardžija

DOM MLADIH

DATUM: NEDJELJA, 15.09.2024.

POČETAK: 13:00h

Željko Samardžija se ističe kao majstor frizerske umjetnosti čija strast i predanost svakom detalju transformiraju frizersku industriju. Rođen u Njemačkoj, njegova rana ljubav prema friziranju pretvorila se u impresivnu karijeru nakon školovanja u jednom od najpoznatijih njemačkih salona. Poznat po inovativnosti i kreativnosti, Željko je svoje znanje nadogradio na edukacijama u Londonu i Brazilu, donoseći svježe perspektive i tehnike u svoj salon i šire. Kao osnivač Akademije Željko, već 14 godina uspješno mentorira nove generacije frizera, ističući se kao inspiracija za buduće stručnjake u industriji ljepote.

BEAUTIFUL HAIRSTYLE SHOW

Olja Šobota

DOM MLADIH

DATUM: NEDJELJA, 15.09.2024.

POČETAK: 13:00h

Olja Šobota je iskusna frizerka s impresivnim obrazovanjem i višegodišnjim iskustvom. Diplomirala je u srednjoj frizerskoj školi s odličnim uspjehom te dodatno usavršila svoje vještine na prestižnoj akademiji “Željko”. Specijalizirana je za svečane frizure i tehnike bojenja kose. Trenutno je vlasnica salon “House Of Hair Šobota” koji se ističe u svojoj regiji, dok istovremeno radi kao edukator za Wellu, dijeleći svoje znanje s novim generacijama frizera.

BEAUTIFUL HAIRSTYLE SHOW

Aleksandar Draganović

DOM MLADIH

DATUM: NEDJELJA, 15.09.2024.

POČETAK: 13:00h

Aleksandar Draganović je frizer čija strast prema umjetnosti i kreativnosti oblikuje njegovu impresivnu karijeru. Nakon završetka Gimnazije, usmjerio se prema frizerskoj industriji i brzo stekao priznanje. Osnovao je vlastiti salon te postao edukator na Akademiji Željko, gdje je inspirisao i podučavao mlade frizere. Kao ambasador Redkena, putovao je i predstavljao vrhunske tehnike friziranja širom Evrope, ostavljajući dubok utisak svojim stručnim znanjem i kreativnim pristupom.

BEAUTIFUL HAIRSTYLE SHOW

Danijel Marjanović

DOM MLADIH

DATUM: NEDJELJA, 15.09.2024.

POČETAK: 13:00h

Danijel Marjanović je poznati vlasnik salona Hairstyle Marjanović, čiji je salon postao sinonim za inovativne tehnike i vrhunsku uslugu u frizerskoj industriji. Nakon završetka Frizerske akademije Željko, Danijel je gradio svoju karijeru radeći u istoimenom salonu i usavršavajući svoje vještine. Redovno se usavršava kod svjetski poznatih kolorista poput Mounira, Guy Tanga, Alena Mujagića i Romeu Felipea. Njegovo učešće na međunarodnim takmičenjima i uloga Wella ambasadora dodatno su potvrdili njegov uticaj i stručnost u industriji.

valovita duga kosa sa extremnim volumenom

modne komercijalne punđe

Amela Fazlibegović

DOM MLADIH

DATUM: NEDJELJA, 15.09.2024.

POČETAK: 13:00h

Amela Fazlibegović je iskusna frizerka s dugogodišnjim iskustvom na regionalnoj i međunarodnoj sceni. Vlasnica je frizersko-kozmetičkog studija “Avangard” u Bugojnu. Pored sudjelovanja na brojnim takmičenjima i seminarima širom svijeta, Amela je strastvena u koloristici i aktivno sudjeluje u edukacijama iz ove oblasti. Posebno je posvećena izradi svečanih frizura, a od 2019. godine intenzivno se usavršava na raznim akademijama, postavši stručnjakinja u ovoj oblasti. Naglasak stavlja na stotinjak radionica koje ima iza sebe. Ove godine ponovno učestvuje na Svjetskom frizerskom prvenstvu, koje će se održati u Oktobru.

PRIJAVITE SE NA HAIRSTYLE SHOW PUTEM LINKA ISPOD!