DUŠAN LAZIĆ PRVI PUT U SARAJEVU

Dušan Lazić, istaknuti profesionalni šminker i vlasnik prestižne škole šminkanja. Rođen je 1983, a profesionalnu karijeru započeo je 2008. godine. Svoj poslovni angažman proširio je i na proizvodnju make up proizvoda, ruža za usne pod nazivom LAZA LIPS, čime je postao prvi šminker u Srbiji koji je kreirao svoj proizvod. 

Visoko kotiran rad i profesionalizam dokazao je između ostalog i radom sa najvećim estradnim zvijezdama i ostalim ličnostima iz javnog života, kao i saradnjom sa profesionalcima iz oblasti mode i umjetnosti.Dušan Lazić je prvi šminker u Srbiji koji je kreirao svoj proizvod.

Redovno učestvuje u kampanjama domaćih brendova u regiji i potpisuje stranice vodećih magazina iz svijeta mode i ljepote.

 

TERMIN: 22.09.2019.; 16:00-20:00 h.

LOKACIJA ODRŽAVANJA: KONGRESNI CENTAR HOTEL HILLS-DVORANA 5.

SVI PRIJAVLJENI  SUDIONICI NA ULAZU U DVORANU MORAJU SE REGISTROVATI PUTEM INDETIFIKACIJSKOG DOKUMENTA (LIČNE KARTE), TE ZA ONE KOJI NISU IZMIRILI FINANSIJSKE OBAVEZE ZA PRISUSTVO, PREPORUČUJEMO DOLAZAK U TERMINU 15:30, KAKO BI SE SVE UPLATE IZVRŠILE NA VRIJEME. 

 

Najprestižniji make-up artist u regionu, Dušan Lazić Laza, prvi put dolazi u Sarajevo.
Oduvijek ste zamišljali  karijeru make-up artiste? Nadali ste se da za kratko vrijeme možete savladati značajne tehnike, kako sakriti nedostatke a istankuti ono što želite kako na sebi tako na svojim klijentima?  Vaše vrijeme tek dolazi jer imate priliku učiti od najboljeg stručnjaka u industriji ljepote.
Dušan  Lazić Laza više od decenije je na samom vrhu u industriji ljepote. Također prvi je make-up artist u Srbiji koji je kreirao svoj proizvod Laza Lips. Uspješno vodi školu šminkanja, te sarađuje sa vodećim zvijezdama iz svijeta showbizz-a.
Najveći beauty događaj u Bosni i Hercegovini, Sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa omogućiti će Vam da učite od vrhunskog stručnjaka. 
Nakon jedinstvene prilike da uživate u radovima ovog eksperta, svi polaznici će dobiti i certifikat o pohađanju Masterclass-a.

CJENOVNIK

KM 250
  • Za prijave do 15.9.2019. god

Rezervišite vaše mjesto na edukaciji

Za pomoć pri popunjavanju obrasca, pozovite nas:

+387 36 578 259

Close Menu