EDUKACIJE BEAUTIFUL 2023 - 19.11.2023. SARAJEVO, HOTEL HILLS

19.11.2023 Sarajevo će biti centar beauty industrije! 13 edukacija na jednom mjestu! Kupovinom dnevne karte imate mogućnost posjetiti više edukacija vrhunskih predavača i tema! Drage dame, ponovo za vas organizujemo i dovodimo stručnjake beauty industrije s područja regije!

Pogledajte kako je bilo na prošlom event-u „BeautiFUL edukacije 2022“ 

Informacije i pravila prijave za edukacije

Edukacija i druženje na jednom mjestu, a pored edukacija svakako ćete imati priliku pogledati asortiman proizvoda.

  • Prijaviti se možete na sve edukacije koje vas interesuju. Pazite da se satnice ne poklapaju sa drugom edukacijom kako biste fizički mogli ispratiti edukacije.
  • Pri prijavi potrebno je označiti koje edukacije želite posjetiti.
  • Potrebno je potpuno ispuniti prijavu kako bi ona bila validna, osim salona, njega možete ostaviti praznog ukoliko nemate salon ili ne radite u salonu.
  • Nakon uspješne prijave, tim BeautiFUL će Vas kontaktirati.
  • Prijavom na eduakcije dužni ste u cjelosti platiti dnevnu kartu.
  • U slučaju otkazivanja od strane organizatora novac će Vam biti vraćen.
  • Ukoliko Vi iz nekog razloga ne budete dio edukacija a prijavili ste se, u tom slučaju novac se ne vraća.

SPECIJALNI GOST EDUKACIJA BEAUTIFUL 2023

ADAKTAR MASTERCLASS

Adam Adaktar - The God of Eyebrows

DVORANA 2

VRIJEME: 18:00h – 20:00h

Nadaleko poznati „The God of Eyebrows“ – Adam Adaktar, održat će masterclass gdje ćete imati mogućnost vidjeti najpopularniju metodu mikropigmentacije – ADAKTAR tehniku i magiju nastajanja čuvenih ADAKTARKI.

Adam će vas uvesti u svijet savršenih proporcija, oblika i kolorizacije. Na ovom masterclass-u imat ćete priliku da usavršite svoje znanje i podignete svoj posao na viši nivo uz vodeći brend mikropigmentacije obrva i jednog jedinog Adama Adaktara.

Uz savršeno nadograđeno znanje, bit ćete još jedan korak ispred svih, jer će vam upravo „The God of Eyebrows“ otkriti trendove za predstojeću sezonu.

Sve polaznice koje budu prisustvovale masterclass-u, dobit će certifikat o odslušanom masterclass-u.

CIJENE DNEVNE KARTE

Cijena dnevne karte za edukacije iznosi 300KM.

Cijena dnevne karte za edukacije + specijalni gost edukacija - Adam Adaktar iznosi 500KM.

Perfect powder brows i pigmentologija na djelu

Elma Beganović, edukator za trajnu šminku i vlasnica ELLE Akademije i Tihana Kozić, PMU edukator za trajnu šminku

DVORANA 3

VRIJEME: 10:00h – 16:30h

Unaprijedite svoje znanje u trajnoj šminci uz dva vrsna edukatora. Edukacija je namijenjena svima koji se već bave ovim poslom, a žele svoj rad usavršiti. Zahvaljujući ovoj edukaciji, vi ćete svoje znanje dodatno proširiti kako biste ponudili svoj maksimum klijentima. Perfect powder brows i pigmentologija, kao idealno rješenje za savršen rad na vašim klijenticama. Nakon odslušanog masterclass-a, svi prisutni će dobiti certifikat.

Lash Lift & Fashion Brows, laminacija obrva i trepavica

Martina Kallos, lash&brow Master Edukator, CEO Kallos Beauty Academy

DVORANA 4

VRIJEME: 15:30h – 18:00h

Na ovoj edukaciji/radionici, sve polaznice mogu vrlo lako i brzo naučiti kako svake prirodne obrve mogu jednostavno postati fashion i glamurozne, baš kao sa naslovnice časopisa. I kako vizualno produljiti prirodne trepavice bez korištenja ljepila i umjetnih trepavica. Nakon edukacije, garantira se da ćete se zaljubiti u uređenje obrva i trepavica. Djevojke na edukaciji, ako žele, mogu raditi brow lift (Fashion brows) jedne na drugima. To mogu raditi u sjedećem položaju, paralelno sa mnom dok edukator radi. Nije potrebno iskustvo.

Nadogradnja trepavica – tehnika ruski volumen (salonski rad)

Ljiljana Mijatović, internacionalni master edukator

DVORANA 1

VRIJEME: 10:00h – 13:00h

Edukacija će sadržavati praktični rad odnosno prezentaciju na modelu gdje ćete pratiti rad edukatora od početka do kraja. Teorijski dio će sadržavati:

Prirodna trepavica

Materijal za nadogradnju

Priprema prirodne trepavice

Odabir stila nadogradnje za svakog klijenta

Ljepilo (vječiti problem i najvažniji faktor trajnosti)

Problemi sa kojima se susrećemo u toku rada.

Ova edukacija je korisna i za početnike i one koji su već u ovom poslu ali žele se usavršiti.

Svi prisutni na edukaciji će dobiti certifikat o odslušanoj edukaciji.

 

FULL GLAM MAKEUP TRANSFORMATION by TERS BOSANKA

TERS BOSANKA – Merjem Nuhić i Adna Hajdarević make up artisti

DVORANA 2

VRIJEME: 12:30h – 14:30h

Merjem i Adna – TERS BOSANKA će na modelu predstaviti najnovije trendove 2023 godine. Radit će teorijski i praktični dio rad na modelu. Najnovije trendove šminkanja za mladenke, kume, svečana šminkanja. Kako postići nevjerovatne transformacije bez da ta šminka izgleda jako i grubo na licu. Šminka traje tokom cijelog dana, a da ostane postojana i lijepa kao od trenutka šminkanja. Koju šminku koristiti i kako, kako i koje četkice koristiti, te kako uspješno poslovati. Uz praktični prikaz o samom make up look-u bit će i teoretski prikaz, kao i savjeti o uspješnom poslovanju na društvenim mrežama (digital marketing/influensing).

Svi prisutni će dobiti certifikat o prisustvu na masterclass-u.

SOFT GLAM LOOK

Kosta Miljković

DVORANA 2

VRIJEME: 10:00h – 12:00h

Kosta će predstaviti SOFT GLAM LOOK koji kako kaže primjenljiv za razne prilike, bilo gala ili casual prilike. Naučite kako da klasični look pretvorite u jači look. Tokom masterclass-a će pričati o važnosti njege kože lica, o alatu za rad, te o digitalnom marketingu. Svaki ovaj segment je jako bitan za svakog ozbiljnog i uspješnog make up-artistu.

Nakon odslušanog masterclass-a, svi prisutni će dobiti certifikat.

Hydrafacial

Maja Kučuk

DVORANA 1

VRIJEME: 15:30h – 17:30h

HydraFacial je neinvazivan tretman lica koji na brz i učinkovit način dubinski čisti i pomlađuje kožu. Ovo je osvježavajući tretman koji u samo pola sata djeluje na dugotrajno zdravlje svih tipova kože. Tretman pruža trenutni učinak i vidljive rezultate bez iritacije. Uklanja mrtve stanice, istiskuje svu nečistoću i masnoće, a ujedno koži pruža njegu različitim serumima, koji je čiste i hidratiziraju. HydraFacial tretman umiruje kožu, ne ostavlja crvenilo i neugodan osjećaj te odmah djeluje.

Edukacija traje 2h i sastoji se od teoretskog i praktičnog dijela.

Dok edukatorica radi na modelu ujedno objašnjava i postupak rada.

Cijena Hydrafacial aparata je 1950KM i može se kupiti odmah nakon edukacije, u cijenu je uključena i detaljnija edukacija za čiju se dogovorimo nakon kupovine.

Nakon odslušanog masterclass-a, svi prisutni će dobiti certifikat.

Deep Shoot Skin Revolution Tretman

Amela Jahić ekspert trener i vlasnik prvog edukacijskog centra priznatog od Ministarstva obrazovanja.

DVORANA 4

VRIJEME: 11:00h – 14:30h

Na ovom masteru Amela Jahić će vam predstaviti tretman za aknoznu kožu koji je potpuni hit u svijetu! Ovim tretmanom tretiramo aknoznu kožu u bilo kojoj starosnoj dobi ali sa jednom ogromnom prednošću u odnosu na sve dosadašnje tretmane, a to je, potpuno bezbolno!

Pridružite nam se na masteru koji će trajati 3,5 sata i gdje ćete vidjeti kompletan postupak ovog tretmana. Svi polaznici će dobiti certifikat o odslušanom masterclassu.

Dual/gornje tipse - aplikacija i trikovi

Amela Jahić ekspert trener i vlasnik prvog edukacijskog centra priznatog od Ministarstva obrazovanja.

DVORANA 4

VRIJEME: 15:30h – 18:00h

Na ovom masterclassu će vam Amela pokazati kako da radite sa dual/gornjim tipsama. Uz pomoć njih vrlo brzo i praktično dobijate izlivene/produžene nokte koji mogu biti u bilo kom obliku. Od same pripreme nokta do nanošenja materijala, aplikacije gornjih tipsi, te do obrade i završnih finesa. Ovo je trenutno apsolutni hit u svijetu noktiju a svi učesnici će dobiti i certifikate.

Blush gelovi - gelovi za sve vrste prirodnih noktiju

Indira Bejtić, trener Magnetic nails

DVORANA 5

VRIJEME: 11:00h – 14:30h

Na ovoj radionici Megnetic-ov trener Indira će vam predstaviti tehniku rada na prirodnim noktima sa najnovijim gelovima iz Blush linije uz primjenu aparatnog manikira za savršene kozice. Ovo su gelovi namijenjeni isključivo prirodnim noktima i to svim stanjima nokta, bilo da su jaki, fleksibilni, oštećeni ili slabi!

Linija je prepoznatljiva po svojim nude nijansama koje su jedne od najtraženijih, a Blush linija ih ima 24 nijanse, za svakoga po nešto!

Radionica će trajati 3,5 sata i u ovom periodu svi učesnici će imati priliku da isprobaju proizvode i rade sa Indirom.

Svi prijavljeni će dobiti certifikat o odslušanoj edukaciji.

Spray tan

Anida Jaganjac

DVORANA 5

VRIJEME: 15:30h -17:30h 

Edukacija se sastoji od usmenog dijela, gdje edukatorica učenicima prenosi sve važne stvari i savjete vezane za ovaj tretman. Drugi dio edukacije rezervisan je za rad na modelu, gdje će edukatorica pokazati i objasniti kako pravilno odrediti boju za klijenta i ravnomjerno nanijeti na kožu. Na dan edukacije svi učenici će imati priliku da pogledaju i kupe My Tan proizvode po super popustu  od 20%!

Nanoneedling - neinvazivna metoda za trans-epidermalnu primjenu

Alisa Kazić

DVORANA 1

VRIJEME: 18:00h -20:00h 

Nanoneeedling je tretman koji se izvodi uz pomoć dermapena, ali uz potpuno drugačije nastavke za aparat. Tretman je ugodan, nježan i djeluje na nivou epidermisa. Idealan je za zaglađivanje površine kože, ujednačavanje tena, hiperpigmentacije, popravljanje tonusa kože, manje bore, područje oko očiju i usana. Aparat stvara na koži i do 200 000 kanalića kroz koje serumi i kokteli prodiru bolje i ravnomjernije. U sklopu edukacije, proći ćete teoretski i praktični dio uz podršku do 6 mjeseci nakon edukacije. Pomoći će vam da nabavite sav materijal potreban za ovaj tretman.

Na kraju ćete dobiti certifikat o uspješno odslušanoj edukaciji.

Collagen plus Yough tretman - biorevitalizirajući tretman za obnavljanje mlade kože

Goranka Rađenović

DVORANA 4

VRIJEME: 10:30h -14:30h 

Edukaciju sa Gorankom će održati i Mirna Marić, dugogodišnji terapeut i edukator brenda World of beauty.

Naučite kako zahvaljujući kombinaciji friškog biljnog ekstrakta, moćnim maskama od zamrznutog i osušenog kolagena sa hijsluronskom kisalinom i serumima sa 3 vrste hijaluronske kiseline, kolagenom i proteina, ojačati i podmladiti, te potpuno hidrirati kožu i zaustaviti njeno starenje na vrijeme. Po završetku edukacije polaznici će dobiti certifikat o odslušanoj edukaciji.

Ruski manikir i no file tehnika

Medina Handžo

DVORANA 5

VRIJEME: 10:30h -14:30h 

Edukacija sadrži detaljnu obradu zanoktica i kože oko noktiju, te apliciranje materijala na takav način da on zahtijeva minimalno ili nimalo turpijanja.

Na ovu edukaciju se mogu prijaviti tehničari koji imaju iskustva u radu i žele da svoj rad podignu na veći nivo. Po završetku polaznici će dobiti certifikat o odslušanoj edukaciji.

Maksimalno 10 učenica može biti na edukaciji

Rad sa rubber baznim gelovima i power base gelom

Gordana Đurić

DVORANA 5

VRIJEME: 18:00h -20:00h 

Edukacija će biti usmjerena na učvršćivanje prirodnih, tankih noktiju, produžavanja noktiju na šablon. Prikrivanje nedostataka na nokatnoj ploči, 14 power baza, 8 rubber baza. Aparatni manikir u skladu sa tom tehnikom.

Po završetku polaznici će dobiti certifikat o odslušanoj edukaciji.

lash & brow lift

Doris Misimović

DVORANA 3

VRIJEME: 17:00h -20:00h 

Na ovoj edukaciji možete postati ekspert za obrve i trepavice. Planiran je teorijski dio i pokaz na modelu. Nakon završene edukacije očekuje vas kontantan popust na materijal. 

Po završetku polaznici će dobiti certifikat o odslušanoj edukaciji.

eSTETIKA U PEDIKURI

Ines Batinić

DVORANA 1

VRIJEME: 13:30h -14:30h 

Sigurno brzo uklanjanje viška suhe kože. Kombinirana obrada prstiju. Naučite kako napraviti oblik slobodnog ruba. 

Brza kompetentna obrada prstiju bez upotrebe dodatnih bitova za e-file. Idealan tanki premaz bez otežavanja ploče nokta. Rad s pukotinama. Poliranje  stopala za zadržavanje dodatne vlage. Prezentacija alata za rad.

Nakon edukacije ćete dobiti certifikat o odslušanoj edukaciji, a ukoliko nakon edukacije budete htjeli dalje se edukovati dobit ćete gratis video snimke na mail, skripte i popust na  alat kao start paket!

PRIJAVITI SE MOŽETE PUTEM FORME NA LINKU ISPOD!